Glass - er en av de beste stoffene for å gjøre dusjvegger, som det er sterk og lar lyset gjennom. Men den ujevne overflaten (ca. 50 000 bulker i kvadratcentimeter) og kjemisk struktur gjør det naturlig glass ikke motstandsdyktig mot vann innvirkning. Glasset holder tilbake fuktighet og salter som finnes i vann bosette seg på glasset, og dermed dette stoffet blir mindre tydelig.


Den intensive virkningen av vann resulterer i glasskorrosjon. Jo mer glasset påvirkes av korrosjon jo mer skitt er akkumulert på den. Det blir mer og mer vanskelig hver dag for å rense et slikt glass, mens resultatet er ikke veldig gledelig. Glasset blir påvirket av korrosjon, selv om det rensede vann anvendes (med unntak av destillert).

CLEARTEC TEKNOLOGI - er en nyttig oppdagelse.

Cleartec er en ny teknologi som beskytter glass dusjvegger fra virkningen av vannet. Det gir ekstra funksjoner til stoffet: glasset blir mer motstandsdyktig mot riper og er lett å rengjøre.
Vannet blir stående på glasset på grunn av den molekylære kraft som kalles overflatespenning. Når overflaten er belagt med dekk Cleartec, den direkte kontakt av vannmolekyler med glass forsvinner. Dråpene blir til baller og strømme ned fordi de er fysisk presset fra overflaten. 

Glass finnes i grå, brun, grønn, frostet, ornamentert.

 

En av våre kunder har sagt at disse kabinettene er romslig nok for dans ...


Har du noen gang prøvd å danse i dusjhjørne? Er det mulig? Prøv det ...

Produkter har sertifikater som ISO 9001: 2008 og ISO 14001. divisjon av det tyske selskapet TUV Thuringen, og erkjente at de kvalitets- og miljøstyringssystemer jobber veldig godt. Produkter har 5 års garanti. Alle produkter er i 6mm herdet glass.

Rekke ikke-standard dusjvegger og vegger er vår største eksklusivitet som produsenter. Nesten alle modeller av dusjvegger og vegger laget av oss kan bli gjort i henhold til dine behov og ønsker. Vi har erfaring til å gjennomføre selv spesielt vanskelige løsninger i nisjer, spesielt romslige kabinetter med flere vegger, og til å finne løsninger i små baderom. Vår praktisk erfaring tillater å evaluere stabiliteten av det utformet kapsling programically, men også dens pålitelighet og estetikk.

Vi inviterer deg til å lage og presentere dine drømmer for gjennomføringen av oss !! Vi vil komme og diskutere alle saker gratis. Vi vil gjøre målinger og foreta alt ansvar for korrespondanse av produktet til dine ønsker. Hvis du ønsker det, vil våre montører komme og montere laget dusjvegger og vegger.


Våre ikke-standard dusjløsninger bilder du finner på trykk "IKKE STANDARD":